Meniu Închide

Politica de retur

Produsele pot fi inlocuite cu un alt model sau alt produs de aceiasi valoare, in cazul care cel comandat initial nu este pe placul dumneavostra. Important de stiut este faptul ca trebuie sa aveti statul de persoana fizica si respectati conditiile de inlocuire. In cazul in care solicitati restituirea banilor achitati pe produsul cumparat, va anuntam ca putem restitui banii doar in baza unui cont bancar. Restituirea banilor se face imediat dupa ce am verificat produsul returnat de catre dumneavoastra. Acesta trebuie returnat in aceiasi stare in care a fost livrat, fara urme de uzura.

Daca intr-un caz exceptional, clientul are statutul de persoana juridica, acesta are doar optiunea de inlocuire a produselor.

Inainte de a returna un produs trebuie sa stiti si sa respectati urmatoarele detalii:

– sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi va vom explica intocmai cum trebuie sa procedati
– produsul trebuie ambalat in cutia sau ambalajul in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora produsul
– coletul trimis de dumnevoastra nu trebuie sa solicite niciun ramburs (produsul inlocuit sau banii returnati ii vom trimite ulterior, in maxim 5 zile de cand am primit coletul).

Mentionam din nou ca produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si sa nu aiba semne de folosire.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE CORESPUNZATOR SI CARE POT AFECTA PRODUSUL.
Taxele de transport in cazul in care doriti returnarea produsului si restituirea banilor sunt suportate integral de catre dumnevoastra. Puteti opta pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 30 zile de la primirea comenzii.

Sunati ACUM!